Opsæt dit smarte hjem med Homey

Dit smart home behøver ikke at være sværere, end du gør det. Med Homey kan du forbinde alle dine enheder på én og samme gang. Med Homey bliver opsætningen af dit smart home meget nemmere og mere brugervenlig. I stedet for at komplicere din hverdag med flere forskellige systemer og apps, kan du samle alt på ét sted.

Udvid dit hjem med Homey

Homey som hub er genial, især hvis du har smart home produkter fra forskellige brands, der kører på forskellige systemer. Det kan ofte være en udfordring at få enheder fra forskellige mærker til at arbejde sammen i harmoni.

Homey løser dette problem ved at understøtte en bred vifte af protokoller som Z-Wave, Zigbee, Matter og Thread. Det betyder altså, at du kan forbinde enheder fra forskellige mærker uden bekymring.

homey_hub
styr_alt_fra_din_app

Kontroller dit hjem fra en app

En af de store fordele ved Homey er, at den centraliserer styringen af dit smart home. Med Homey kan du styre alle dine smart home enheder fra én central app. Det gør det meget nemmere at administrere dit smarte hjem, da du ikke længere behøver at skifte mellem forskellige apps for at styre lys, termostater, sikkerhedssystemer og andre enheder.

Homeys brugervenlige app samler alt på ét sted og giver dig et samlet overblik over dit hjem.

Connect dine enheder og begynd på eventyret

Du kan i appen nemt connecte dine enheder til Homey. Du skal blot søge efter dit mærke, og så er du nærmest klar til at starte dit eventyr. Opstil rutiner og scenarier med en enkel logik “if this, then that”.

Du kan f.eks. indstille dit smarte hjem til at slukke alle lysene, låse dørene og skrue ned for varmen, når du forlader huset. Du kan også opsætte tidsplaner og rutiner, der gør dit hjem mere energieffektivt og komfortabelt. Mulighederne er næsten uendelige, og du kan tilpasse dem efter dine behov og præferencer.

Stemmestyr dit hjem

Med Homey kan du via stemmestyringssystemer som Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri give kommandoer til dine enheder.

Forestil dig at kunne tænde og slukke lysene, justere temperaturen eller låse dørene med blot din stemme – det er ikke længere science fiction, men virkelighed med Homey.

homey_flows
homey_app

Kom hurtigt igang

Installationen og opsætningen af Homey er heldigvis utrolig enkel. Med trinvise instruktioner og en brugervenlig app kan selv dig uden teknisk baggrund nemt komme i gang med at opbygge dit smarte hjem.

Du behøver ikke at være en tech-ekspert for at nyde fordelene ved et smart home.

4 fordele ved at anskaffe dig en Homey som hub

Er du stadig ikke overbevist? Vi har samlet de 4 største fordele til dig, som viser, hvorfor det er et godt valg.

  1. Det eneste du behøver er hubben og en app
  2. Så snart du har anskaffet dig din hub, kræver det blot, at du downloader Homey-appen. Find dine enheder i appen og start dit eventyr.

  3. Homey gør det tilgængeligt for alle
  4. Uanset hvor mange forskellige enheder og systemer du har, kan Homey samle dem alle, så du får en problemfri smart home oplevelse.

  5. Automatisk opsætning i appen
  6. Mange af dine enheder finder selv din app. På blot få klik har du allerede adgang.

  7. Opsæt lige så mange flows du ønsker
  8. Du bestemmer selv hvilke, hvor mange og hvordan dine flows skal opsættes.

Smarte produkter alle har brug for i sit hjem

Vi har sammensat en række forskellige smart home produkter, der alle kan forbindes til din Homey. Klik på de forskellige kategorier for at se vores udvalg.

smart_home_belysning

Smart belysning

Erstat dine almindelige pærer med smarte pærer for at kunne planlægge og styre belysningen via din tablet. Uanset om du har brug for lys indendørs eller udendørs, er der en løsning til dig.

Se udvalget
smarthome_klimastyring

Smart klimastyring

Opnå den ideelle temperatur og atmosfære i dit hjem med smart home varme- og klimastyring. Brug din tablet til nemt at justere temperaturen i hvert rum og skab den perfekte komfort.

Se udvalget
smart_home_overvågning

Smart overvågning

Forøg sikkerheden i dit hjem med smarte overvågningskameraer. Få øjeblikkelige notifikationer på din tablet eller smartphone, så snart der registreres bevægelse.

Se udvalget
smarthome_klimastyring

Smart sensor

Hold øje med forskellige miljøforhold i dit hjem ved hjælp af smarte sensorer. Overvåg alt fra temperatur og luftfugtighed til bevægelse og lysniveau direkte fra din tablet.

Se udvalget

TIL TOPPEN