Sony

Sony Xperia

En tablet fra Sony Xperia er et fornuftigt valg. Sony er ikke dominerende på tabletmarkedet – endnu. Men lur os om Sony ikke inden længe har overtaget en stor del af markedet efter deres lancering af Sony Xperia Z3 Tablet med yderst innovative funktioner og design.

En Sony Xperia Z Tablet er en forholdsvis dyr tablet, så derfor er beskyttelse af din tablet iddelt, da det hjælper mod ridser og skrammer, men samtidigt gør din Sony Xperia Tablet Z endnu mere cool og personlig. Så prøv derfor et af vores cover til Sony Xperia Z Tablet.

Et læder etui til Sony Xperia Tablet Z2 gør forretningsmanden stilfuld og praktisk. Mange af vores læder etuier til Sony Xperia Z3 Tablet har plads til kreditkort og noter, så man kan have alt samlet i tasken under rejsen.

TABLETCOVERS.DK har et bredt udvalg af tilbehør til Sony Xperia Z Tablets. Tjek vores store udvalg af Jabra headset til Sony Xperia Tablet Z ud. Der er noget for enhver smag og pengepung. Endvidere har vi et kæmpe stort udvalg af bilholdere til Sony Xperia Z Tablet samt Bluetooth Keyboards til Sony Xperia Tablet Z3.

En tablet fra Sony er oplagt for både børn og voksne. Med indbygget Android kan du nemt hente fede Apps. Prøv Netflix eller måske et sjovt spil for hele familien. Med en holder til Sony Xperia Tablet Z2 kan du endvidere anvende din tablet mere ergonomisk rigtigt.

Et tablet cover, et tablet etui eller et tablet skærmbeskyttelsesglas er alt du har brug for til din Sony Xperia Tablet Z.

TIL TOPPEN