Alle Kategorier

Her på siden finder du et af Danmarks største udvalg af covers og tilbehør til tablets, uanset om du leder efter tilbehør til iPad, Samsung, Huawei, Lenovo, Asus eller Microsoft.

Hos TABLETCOVERS.DK stræber vi efter at tilbyde et bredt sortment af beskyttelse til tablets og bærbare PCs. Derfor kan du gå på opdagelse i vores udvalg af covers og skærmbeskyttelse og finde lige det, du står og mangler! Med et iPad & tablet cover beskyttes din enhed mod ridser, skrammer og slag. Du kan både få tablet / iPad covers, der dækker bagsiden eller covers, der både yder beskyttelse mod for- og bagside. Sidstnævnte har ofte en ståfunktion. Såfremt du bruger din tablet i mere robuste omgivelser eller leder efter et cover, børn kan have gavn af, kan du tage et kig på vores udvalg af børne- og håndværker covers til tablets og iPads.

Skærmen er et af de mest skrøbelige områder på en tablet, og netop derfor giver det rigtig god mening at holde den godt beskyttes. Dette gøres ved at benytte skærmbeskyttelse til tablets. Tablet skærmbeskyttelse er lavet i hærdet glas og vil absorberer det meste af det stød, der vil forekomme, såfremt du taber din tablet på en hård overflade. Dermed mindskes risikoen for, at skærmen på din tablet lider skade. Vi tilbyder et bredt udvalg af iPad skærmbeskyttelse med forskellige funktioner og designs.

Et sleeve til MacBooks eller andre bærbare PCs giver dig mulighed for at beskytte din enhed mod slag og skrammer, når du transporterer den. Sådan et MacBook sleeve fås i mange forskellige farver og designs - fælles for dem alle er, at de yder god beskyttelse af din bærbar PC. 

Med tablet tilbehør forbedrer du brugeroplevelsen og gør livet lidt nemmere og meget sjovere. Vi tilbyder alt fra headsets til opladere, powerbanks, bilholdere og tablet keyboards. Trådløse hørtelefoner er kommet for at blive. De er nemme at tage med over alt og findes i en lang række farver og designs. I vores sortiment af trådløse headsets finder du: Over-Ear, On-Ear og In-Ear, herunder Apple AirPods. Er interessen faldet på powerbanks, er disse også tilgængelige på siden. Uanset om du skal have opladet din iPad / Tablet eller MacBook på farten, kan du finde en PowerBank der er ideel til det.

 

TIL TOPPEN