Apple iPad

iPad

Hos TABLETCOVERS.DK har vi valgt at fokusere stort på covers, etuier og tilbehør til iPad. iPad er udviklet af Apple i USA og er blevet yderst populært blandt den danske befolkning. iPad bruges både af private, forretningsfolk og i skolerne rundt omkring i landet. En iPad er prissat i den høje ende af tablets-skalaen, så derfor er det en rigtig god idé, at købe et tablet cover til iPad, som både beskytter din iPad, men også er yderst anvendeligt til flere formål. Et etui til iPad kan bruges som stander, så du på en mere ergonomisk måde kan se film, spille spil eller skrive noter i skolen uden at skade nakke og arme.

Skærmen på en iPad er i en klasse for sig selv. Især den nyeste iPad 4 Retina har en skærm med 3,1 mio. pixels, som står utrolig skarpt. For at beskytte denne retinaskærm på bedst tænkelige måde anbefaler TABLETCOVERS.DK, at man påsætter et hærdet glas beskyttelsesfilm til iPad, så man undgår ridser og skrammer på sin tablet. Panserglas til iPad modvirker også skader på skærmen, hvis du taber din iPad. Derfor er et hærdet beskyttelsesfilm til iPad en god investering og giver en bedre gensalgsværdi af din iPad.

Apple har netop lanceret den helt nye iPad Air 2, som er så slank, at man skulle tro det ikke var muligt. En så tynd tablet er naturligvis også i stor fare for at blive skadet, så derfor er det anbefalelsesværdigt, at få påsat et cover til iPad Air 2. iPad Air 2 tablet covers fås i mange forskellige materialer og farver – lige fra business læder etuier til iPad til silikone covers til børn med støddæmpende effekt.

TABLETCOVERS.DK er endvidere lagerførende i alt tænkeligt tilbehør til iPad. Vi er blandt andet forhandler af Jabra headset til iPad. Tjek vores store sortiment til iPad ud og bliv fristet af alt fra nakkestøtteholder til iPad, bilholder til iPad, lightning kabel til iPad samt stylus touch pen til iPad med meget mere.

Gør din iPad mere sikker og endnu mere cool i dag ved køb af covers og etuier til iPad hos TABLETCOVERS.DK

TIL TOPPEN