Apple iPad Cover

iPad Cover

TABLETCOVERS.DK har Danmarks bedste udvalg af Covers til iPad. Har du investeret i en iPad, så ved du hvor vigtig beskyttelse til iPad er. Den bedste iPad beskyttelse får du i form af et cover til iPad som kan være i mange forskellige udformninger og materialer. Alle iPad Covers er som udgangspunkt gode til at absorbere den kraft, som forekommer ved et tab. Et køb af iPad Cover minimerer altså risikoen for at din iPad går i stykker. På samme måde vil et cover beskytte mod ridser og småskrammer, som forekommer ved dagligdags brug. 

Hos TABLETCOVERS.DK har vi valgt at fokusere på både iPad flip cover og bagside cover til iPad. Så uanset om du foretrækker et cover som både beskytter forside og bagsiden, eller et som kun beskytter bagsiden, så er vi leveringsdygtige. I samme boldgade kan du også vælge et iPad cover til børn, som er udarbejdet i et tykkere og mere fleksibelt gummimateriale, så coveret kan holde til at blive tabt mere end bare et par gange. Der er super god stødabsorbering i vore iPad børnecovers som netop er det som forhindrer at din iPad tager skade. 

Et iPad Cover kan også bruges som stander, så du på en mere ergonomisk måde kan se film, spille spil, læse eller skrive noter uden at skade nakke og arme. Det er nemt at folde et iPad cover om til en iPad stander. Ofte har coveret to, tre eller fire foldelinjer på fronten, som kan foldes til den position du ønsker i både liggende og stående position. Hos os finder du de bedste covers til iPad, da vi altid har de nyeste kollektioner fra alle de populære brands. 

iPad Skærmbeskyttelse

Skærmen på en iPad er i en klasse for sig. For at beskytte den på den bedst tænkelige måde anbefales det, at man benytter et iPad PanserglasSkærmbeskyttelse er hvis det er lavet i glas som udgangspunkt lavet i 9H hårdhed, hvorimod en beskyttelsesfilm i plastik er lavet i 4H hårdhed. Denne forskel er tydelig såfremt du skulle være uheldig og tabe din iPad, hvor et panserglas til iPad absorberer en stor del af slaget, vil en beskyttelsesfilm til iPad kun beskytte dig mod skrammer og eventuelle ridser på skærmen. God beskyttelse til iPad´en er derfor ofte en god investering, og giver i sidste ende en højere gensalgsværdi. Der findes en lang række af forskellige måder hvorpå du opnår den bedste beskyttelse af iPad - generelt vil et godt iPad Panserglas sammen med et godt cover til iPad være vejen frem for de fleste, da du netop beskytter hele iPad´en og ikke udelukkende skærm eller bagside.  

iPad Tilbehør

Vore produkter til iPad dækker over en bred vifte lige fra original apple tilbehør til i Danmark ukendte brands, som faktisk kan sidestilles med Apple´s eget tilbehør. Uanset om du er til Apple iPad Tilbehør eller et af vore andre brands, så er vi altid klar til at supportere dig i din købsproces. Tjek vores store sortiment til iPad ud og bliv fristet af den storsælgende tabletholder til iPad som er den perfekt løsning når turen går sydpå sammen med børnene. Hvem siger ferien ikke kan være hyggeligt bare fordi man kører i bil? Vi har haft stor held med at finde en lang række af markedets bedste tablet holder til bil, så slå dig endelig løs og find præcis den iPad bilholder der passer til dig. 

De bedste covers til iPad

Når alt kommer til alt skal du vælge det iPad Cover som passer til dit behov. Vi har et meget stort udvalg af iPad Covers netop så du kan finde præcis, det cover som du leder efter. Ved at have et bredt sortiment, klikker du ikke ind på vore side forgæves - der er som udgangspunkt altid en iPad case som passer til din iPad. Hos TABLETCOVERS.DK finder du også en lang række gode tilbud som inkluderer en masse billige covers til iPad.  

Hvilken iPad Model

Der findes efterhånden en lang række forskellige iPad modeller. Af den grund er man nødt til at finde ud af præcis hvilken model man har, før man køber et cover.

Hvor finder man iPad modelnummer? Det gør man ved at se på bagsiden af iPad´en - her finder man modelnummeret i teksten under iPad logoet. Se efter et A som er efterfulgt af fire cifre, eksempelvis A14XX. Når du har lokaliseret dit iPad modelnummer kan du se præcis hvilken model du har ved at se på listen i her på siden.  

Skulle du være i tvivl eller have spørgsmål omkring de forskellige iPad covers er du velkommen til at kontakte os, enten telefonisk eller på mail. 

TIL TOPPEN