Apple iPad Cover

iPad cover

TABLETCOVERS.DK har Danmarks bedste udvalg af covers til iPad. Har du investeret i en iPad, så ved du hvor vigtig beskyttelse til iPad er. Den bedste beskyttelse får du i form af et cover til iPad, som kan være i mange forskellige udformninger og materialer.

Alle Apple iPad covers er som udgangspunkt gode til at absorbere den kraft, som forekommer ved et tab. Et iPad cover minimerer altså risikoen for at din iPad går i stykker. På samme måde beskytter et cover mod ridser og småskrammer, som forekommer ved dagligdags brug.

Find et iPad cover, der passer til din hverdag

Er du i tvivl om, hvilket Apple iPad cover du skal vælge? Her på siden finder du et stort udvalg af covers, der passer til netop din hverdag - og altid et et hav af trendy farver og designs. Læs med her og bliv klogere på, hvilket iPad cover du skal vælge.

iPad bagside og filp covers

Hos TABLETCOVERS.DK har vi valgt at fokusere på både iPad flip cover og bagside cover til iPad. Så uanset om du foretrækker et cover som både beskytter forside og bagsiden, eller et som kun beskytter bagsiden, finder du altid et stort udvalg i flotte farver og lækre materialer.

iPad cover til børn

I samme boldgade kan du også vælge et iPad cover til børn, som er udarbejdet i et tykkere og mere fleksibelt gummimateriale, så coveret kan holde til at blive tabt mere end bare et par gange. Der er super god stødabsorbering i et iPad børnecover, som netop er det som forhindrer at tabletten tager skade.

iPad cover med stander

Et iPad cover kan også bruges som stander, så du på en mere ergonomisk måde kan se film, spille spil, læse eller skrive noter uden at skade nakke og arme. Det er nemt at folde et iPad cover om til en iPad stander.

Ofte har coveret to, tre eller fire foldelinjer på fronten, som kan foldes til den position du ønsker i både liggende og stående position. Hos os finder du de bedste covers til iPad, da vi altid har de nyeste kollektioner fra alle de populære brands.

iPad Skærmbeskyttelse

Skærmen på en iPad er i en klasse for sig. For at beskytte den på den bedst tænkelige måde anbefaler vi, at du benytter et iPad skærmbeskyttelse eller beskyttelsesfilm.

Skærmbeskyttelse er, hvis det er lavet i glas, som udgangspunkt lavet i 9H hårdhed, hvorimod en beskyttelsesfilm i plastik er lavet i 4H hårdhed. Denne forskel er tydelig, såfremt du skulle være uheldig og tabe din iPad.

Her vil et beskyttelsesglas til iPad absorbere en stor del af slaget, hvorimod beskyttelsesfilm til iPad kun beskytter mod skrammer og eventuelle ridser på skærmen.

Derfor skal du bruge skærmbeskyttelse på din iPad

God beskyttelse til iPad'en er en rigtig  god investering, og giver i sidste ende en højere gensalgsværdi. Der findes en lang række af forskellige måder hvorpå du opnår den bedste beskyttelse af iPad.

Generelt vil et godt iPad PanzerGlass sammen med et godt cover til iPad være vejen frem for de fleste, da du netop beskytter hele iPad'en og ikke udelukkende skærm eller bagside.

iPad tilbehør

Hele udvalget til iPad dækker over en bred vifte af brands og funktion. Med alt lige fra originalt Apple tilbehør, til mindre kendte brands, som fuldt ud kan sidestilles med Apple's eget tilbehør. Uanset om du er til Apple iPad tilbehør eller et helt andet brand, er vi altid klar til, at hjælpe dig godt på vej. 

Find massevis af tilbehør og bliv fristet - f.eks. af den storsælgende tabletholder til iPad, som er den perfekt løsning når turen går sydpå sammen med børnene. For hvem siger, at ferien ikke kan være hyggeligt, bare fordi man kører i bil? Vi har fundet en lang række af markedets bedste tabletholdere til bil, så slå dig endelig løs og find præcis den iPad bilholder der passer til dig.

Det skal du vide, når du vælger iPad cover:

 1. Hvilket iPad Cover skal jeg vælge?
  Dette svar varierer alt efter, hvad du har behov for og søger. Et iPad håndværker cover giver en utrolig god beskyttelse, hvorimod et fashion cover er smukt og skaber et personligt udseende til din tablet.

  Et flip cover er også et godt valg, det bidrager bl.a. med standerfunktion og beskytter skærmen, når coveret er lukket sammen. Der findes så mange valgmuligheder, at det bliver et præference spørgsmål.

 2. Er et iPad børnecover holdbart?
  Børne covers bliver lavet til at kunne klare en hård behandling og beskytte iPad´en mod tab og slag. Mange børne covers har håndtag, så man får et bedre greb omkring det. Et iPad børne cover er et godt valg, hvis du har mindre børn i hjemmet.

 3. Hvor mange typer af iPad covers findes der?
  Der findes mange forskellige typer af covers til iPad, og de kommer alle i forskellige materialer og farver. Nogle covers kommer endda med smarte funktioner som f.eks. flipcovers, der ofte har en super smart standerfunktion.

 4. Hvorfor bruge iPad skærmbeskyttelse?
  Skærmbeskyttelse ligger som et beskyttende lag hen over skærmen, det tager imod de ridser og det skidt, skærmen normalt ville blive udsat for i dagligdagens brug. Skærmen er meget følsom på en tablet, derfor er det et klogt valg at benytte iPad skærmbeskyttelse.

 5. Hvilken iPad har jeg?
  Du finder dit iPad modelnummer på bagsiden lige under iPad logoet. Det starter med et A og er efterfulgt af fire tal f.eks. A1893. Når du har dit modelnummer, kan du se på listen her på siden, hvilken model du ejer.

De bedste covers til iPad

Når alt kommer til alt skal du vælge det iPad cover, som passer til dit behov. Vi har et kæmpe udvalg af iPad covers netop, så du kan finde præcis, det cover du leder efter.

Vi garanterer, at vi aldrig klikker forgæves - der er som udgangspunkt altid en iPad case som passer til din iPad. Hos TABLETCOVERS.DK finder du også en lang række gode tilbud som inkluderer en masse billige covers til iPad.

Er du i tvivl om, hvilken iPad model, du har?

Der findes efterhånden en lang række forskellige iPad modeller. Af den grund er man nødt til at finde ud af præcis hvilken model man har, før man køber et cover.

Hvor finder man iPad modelnummer? Det gør man ved at se på bagsiden af iPad´en - her finder man modelnummeret i teksten under iPad logoet. Se efter et A som er efterfulgt af fire cifre, eksempelvis A14XX. Når du har lokaliseret dit iPad modelnummer kan du se præcis hvilken model du har ved at se på listen her på siden.

Skulle du være i tvivl, eller have spørgsmål omkring de forskellige iPad covers, er du altid velkommen til at kontakte os.

TIL TOPPEN