Samsung

Samsung Galaxy Tab Cover

Anskaffelsen af en Samsung Tablet er ikke nogen dum ide, da du her får meget for dine penge. Samsung har udviklet en lang række fremragende og innovative tablets, som alle er kendt i serien Samsung Galaxy – ligesom deres smartphones. Står du med din Samsung Galaxy Tablet, så kan du med fordel beskytte den med et smart Cover til Samsung Tablet.

De super lækre tablets fra Samsung Galaxy med touchskærm er fremtidens små pc’er og er allerede nu yderst populære som alternativ til computeren hjemme I stuen. Tablets kan bruges både til arbejde og underholdning og kan virke nemmere at have I fx sofaen.

TABLETCOVERS.DK har et stort udvalg af covers til Samsung Galaxy Tablets, som kan gøre din tablet både mere sikker, men også få den til at fremstå mere lækker og smart.

Samsung Galaxy Tab Skærmbeskyttelse

TABLETCOVERS.DK anbefaler stærkt, at man påmonterer et PanzerGlass til Samsung Galaxy Tablet. Dette Samsung Galaxy Tab panzerglas afhjælper mod ridser og skrammer og det hærdet beskyttelsesfilm modvirker også at dit skærm revner ved eventuel tab af din Samsung tablet.

Udover beskyttelsesglas tilbyder vi også cover til Samsung Galaxy. Et påsat Samsung tablet cover vil minimere risikoen for at få skrammer, ridser eller helt ødelægge skærmen, hvis du skulle tabe din tablet.  

Samsung har udviklet mange forskellige tablets. Det kan være svært at skelne de forskellige modeller fra hinanden, men én ting man kan være sikker på er, at man får en tablet med mange feauters og brugervenlighed i topklasse. Endvidere er alle Samsungs tablets udstyret med HD skærm.

Tilbehør til Samsung Galaxy Tablet

TABLETCOVERS.DK er lagerførende i meget udstyr til Samsung Galaxy tablet. Alle Samsung tablet har microUSB indgang, så derfor kan et microUSB kabel i en cool farve være en oplagt gaveidé. Vi har også bluetooth keyboard til Samsung tablet. Et bluetooth tastatur kan gøre skrivning på din tablet til en leg.

TIL TOPPEN