KÆMPE FØDSELSDAGSFEST! - SPAR OP TIL 75%

30/08-2023

4 tips - Sådan vælger du det bedste iPad cover til børn

I mange familier er iPads og tablets er blevet en integreret del af børnenes hverdag. De bliver nemlig brugt til alt fra læring til leg og underholdning. Men enhver forælder ved også, at når børn bruger tablets, går det nogle gange vildt for sig, og de ryger en tur på gulvet eller bliver brugt som legeredskab.

Derfor er det en rigtig god ide med et smart børnecover, der beskytter tabletten, så du ikke behøver at have øjne i nakken. Men hvordan finder du det bedste cover til dit barns tablet? Læs med og få 4 konkrete tips til at vælge det bedste tabletcover til jeres hverdag.

Læs hele artiklen →
28/08-2023

Guide: Sådan vælger du den bedste powerbank til din tablet

Er du i tvivl om, hvilken powerbank du skal vælge? Og har du svært ved at gennemskue, hvad termer som 'max output effekt' og 'kapacitet' betyder, når du sammenligner specifikationer mellem to modeller?

Bare rolig! Vi har lavet en guide, der taler dig igennem alt, hvad du har brug for at vide om powerbanks og tekniske termer, så du kan vælge den bedste løsning.

Læs hele artiklen →
15/05-2023

Nyt brandsamarbejde! Velkommen til TRUNK: PC og tablet sleeves i dansk design

Som noget nyt kan du nu vælge mellem massevis af sleeves til din pc og tablet fra danske TRUNK her på TABLETCOVERS.DK.

TRUNK er indbegrebet af innovativt design og kvalitet i højsædet. De laver sleeves til PC og tablet samt covers til mobil, og har skabt et produktsortiment med dyb forståelse for den helt særlige danske design æstetik.

Læs hele artiklen →
29/06-2022

4 tips til bilferie med børn i bilen

Står sommeren på bilferie sydpå eller ferieudflugt rundt i det danske sommerland? Og er du i tvivl om, hvad du skal pakke til de længere køreture med hele familien? Pakkelisten til kør-selv-ferien siger: Pak let, kompakt og praktisk. Så I er klar til uforudsete situationer, kø og spændte unger på bagsædet.

Vi har samlet en liste med uundværligt tilbehør og gadgets til bilen, som gør køreturen sjovere, nemmere og mere sikker. Læs med her og find inspiration til din kør-selv-pakkeliste.

Læs hele artiklen →
20/08-2019

Guide: Hvilken Macbook har jeg?

Er du i tvivl om, hvilken MacBook du har? Bare rolig. Det er faktisk ganske nemt selv at finde ud af, hvilken MacBook model du har. Læs med her og find din MacBook model

Læs hele artiklen →
28/03-2019

Sådan vælger du det bedste iPad cover til din tablet

Er du på udkig efter et cover til din iPad, men har du svært ved at gennemskue, hvordan du vælger det bedste cover til din tablet?

Læs med her og få vores bedste råd til, hvordan du vælger det helt rigtige cover til din tablet og hverdag. Bliv klogere på alt fra modeller, materialer og designs - er du klar? Så hæng på.

Læs hele artiklen →
TIL TOPPEN