Acer

Acer

En Acer tablet har alle de feauters som de langt dyrere tablets har. Så derfor er en Acer tablet et fornuftigt valg.

En Acer Tablet skal naturligvis beskyttes på lige fod med alle andre tablets, så derfor har TABLETCOVERS.DK udvalgt nogle cover til Acer Tablet samt læder etui til Acer Tablet. Alle covers og etuier er i bedste kvalitet og testet inden de sættes til salg.

TABLETCOVERS.DK anbefaler altid, at man påfører et hærdet glas beskyttelsesfilm på Acer Tablet. Et sådan ekstra beskyttelsesglas til Acer gør, at din tablet er bedre beskyttet, hvis du taber din Acer tablet på jorden.

Vi har også en lang række fede universelle etuier, som passer perfekt til Acer tablet. Vi har mange af de kendte mærker som; Belkin, Trust, Logitech samt Rock. Prøv også et bluetooth tastatur til Acer tablet. Derved kan du gøre skrivearbejdet til en leg og arbejde mere ergonomisk korrekt, så du undgår nakkesmerter efter lang tids brug.

Hvis du spiller meget på din Acer Tablet kan vi anbefale en touch pen, som gør det nemmere at navigere rundt på din Acer Tablet.

Vi tilbyder kort og godt, PanzerGlass til Acer Tab, cover til Acer Tab og etui til Acer Tab. Et påsat skærmglas til tablet, tablet cover eller et tablet etui vil minimere risikoen for skrammer, ridser og decideret ødelagt skærmglas.

TIL TOPPEN