Guide: Hvilken Macbook har jeg?

Guide: Hvilken Macbook har jeg?

Er du i tvivl om, hvilken MacBook du har? Bare rolig. Det er faktisk ganske nemt selv at finde ud af, hvilken MacBook model du har. 

Sådan finder du ud af, hvilken MacBook model du har

At finde ud af, hvilken MacBook model du har, er meget nemmere, end du tror. Al information om din computer ligger nemlig gemt i modelnummeret. Og det er netop dét, du skal have fat i, for at finde din model.

Hvor finder du modelnummeret?

Modelnummeret finder du på bagsiden af din MacBook, som illustreret på billedet herunder. Det starter altid med et A og efterfølges af fire tal.

Modelnummeret kan også findes ved at gå til 'Indstillinger' > 'Generelt' > 'Om'. Her finder du oplysninger om bl.a. modelnavn, modelnummer og serienummer.

Brug modelnummeret, når du skal vælge tilbehør, der passer

Modelnummeret er bl.a. en stor hjælp, hvis du skal være sikker på, at dit MacBook tilbehør passer til din model. Det kan f.eks. være, når du skal vælge computertaske, skærmbeskyttelse eller sleeve til din MacBook.

Vi guider dig til det bedste tilbehør til din MacBook

Er du på udkig efter noget specifikt til din computer? Når nu du har fået styr på, hvilken MacBook, du har, er det bare at gå på jagt efter det rigtige udstyr til din computer. Og vi har gjort det nemt for dig.

  1. Find modelnummeret på din MacBook
  2. Find din model i overblikket over MacBook modeller
  3. Vælg dit tilbehør, der med garanti matcher din model
Find tilbehør til din MacBook nu

TIL TOPPEN