Opgradér bilferien med det rette tabletudstyr til bilen.

Hos TABLETCOVERS.DK finder du et stort udvalg af tablettilbehør til bilen, der kan gøre bilferien sjovere, nemmere og mere sikker.   

Hold børnene underholdt på køreturen 

Tabletholder
Skal børnene underholdes på de lange køreture? Så er en
tabletholder til nakkestøtten et must. Børn kan nemt blive utålmodige og rastløse, hvilket på en lang køretur kan lede til plagen, uendelige spørgsmål om, ”er vi der snart?”, ”jeg er sulten”, ”jeg keder mig”. Med en tabletholder til nakkestøtten kan du nemt sætte en tablet eller iPad fast, så børnene frit kan se deres yndlingsshows, og du kan få lidt fred og ro.  

Se vores udvalg af tabletholdere til bilen her

Tabletholder til bilen

Headsets til børn
Freden og roen er dog en ringe trøst, hvis tabletten afspiller den samme ”Gurli Gris” melodi om og om igen. Derfor bør du supplere tabletholderen med et par høretelefoner til børn.

Man skal dog være opmærksom, når man køber headsets til børn. Børns ører er ikke fuldt udviklet som hos voksne, og er mere sårbare overfor høje toner. Derfor bør du være på udkig efter børne headsets med volume begrænsning, som sikrer, at dit barn ikke kan skrue højere op end 85dB (varierer fra producent til producent).  

Børneheadsets

Børne headsets er desuden designet til deres mindre hovedforme, hvilket gør dem mere komfortable at have på. 

Du kan se vores udvalg af børne headsets her:
Trådløse børne headsets

Børne headsets m. ledning

 

Undgå at dine elektroniske enheder løber tør for strøm 

En bilferie tager tid og derfor er det vigtigt at have strøm på dine mobile enheder til hele turen. Derfor bør du anskaffe dig en biloplader, så du ikke behøver at bekymre dig om at løbe tør for strøm på din fx. tablet eller mobil. En biloplader er simpel at installere og bruge. Blot sæt den i et bilens cigarettænder, og tilslut derefter det ønskede opladerkabel i bilopladeren, hvorefter dine elektroniske enheder har strøm til hele turen. 

Se vores udvalg af bilopladere her

 

Biloplader

Organisér dine ting i bilen 

Bilferie er en hyggelig måde at tilbringe kvalitetstid sammen med familien. Men det kan også være en stressende oplevelse med bilen fuld af børnenes legetøj, bøger eller hvad de nu ellers skal medbringes til køreturen. Derfor er det en smart ide at installere en organizer til bagsædet.

Organizer

Med en organizer kan du nemt opbevare løse ting, såsom bøger, legetøj, små poser, snacks eller hvad end du skulle have lyst til. Så er der altid er styr på dem og du får samtidig en rydelig og organiseret bil. Organizeren hænges typisk på bagsiden af ryglænet, hvor børnene selv kan finde deres snacks, bøger, legetøj mm. der nu skulle være lagt i opbevaringstasken, så du kan fokusere på at køre bil i stedet for at hjælpe dem. 

Find dem her


Gadgets til bilen du ikke vidste, at du manglede
 

Jump-starter
Hvad gør man hvis uheldet er ude og bilen går i stå? Vejhjælp er Ikke altid nemt at få fat på - især når du er på de udenlandske landeveje.

Her er redningen en jump-starter, der i al sin enkelthed er en meget stor powerbank, der både kan lade dine enheder op samt starte bilen, hvis den skulle være løbet tør for strøm. 

Find dem her

Jump Starter

GPS tracker
En
GPS tracker der kan monteres på bilen, eller i dine kufferter / tasker, så du nemt kan finde frem til dem, hvis de bliver væk eller endnu være stjålet.  

Find dem her


Bluetooth Audio Receivere
er ideelle til streaming af musik og podcast via din mobil over bilens anlæg, hvis bilen ikke har indbygget bluetooth eller Apple Car 

Find dem her


Trådløs mini støvsuger til bil
Hvis du vil sikre at bilen forholder sig ren under bilferien, så har vi også trådløse støvsugere til bilen, der er designet til at komme ned i bilens små afkroge. Støvsugerne er små nok til at ligge i bilens handskerum. 

Find dem her:

Støvsuger til bilen

 

Biltilbehør til mobilen?

Hvis du er på udkig efter mobiltilbehør til bilen, som f.eks. en mobilholder, så tag et kig forbi vores søsterside MOBILCOVERS.DK.

Her finder du alverdens mobiltilbehør til bil, som også kan være brugbart til bilferien og køreture generelt.

 

Biltilbehør er essentielt til en bilferie, både for sikkerheden men også for underholdningen under den lange køretur. TABLETCOVERS ønsker alle en god bilferie, og vi håber, at i er blevet inspireret i forhold til hvilke muligheder der findes inden for biltilbehør.


TIL TOPPEN