28/03-2019

Bedste iPad Cover

Det Bedste iPad Cover er det cover som dækker præcis dine behov og ønsker. Det bedste råd er derfor først og fremmest at finde ud af hvilket type cover man ønsker.  

iPad Flip Cover
Et flip cover til iPad yder beskyttelse til både bagsiden og forsiden af din iPad. Et flip cover har som udgangspunkt altid standerfunktion, så du kan positionere din iPad som du vil, hvilket er hensigtsmæssigt i forbindelse med fornøjelse eller arbejde. 
Et flip cover har ofte smarte features såsom visitkort / kreditkort holder og lommer til dokumenter
Flip coveret har ofte også indbygget tænd / sluk og magnetisk lukkefunktion.
Flip covers kommer i flere forskellige materialer, men de har primært en overflade som er udarbejdet i læder, enten kunstlæder eller ægte læder. Herudover har de fleste en indvendig coverdel i plastik, hvori selve iPad´en skal placeres. 
Du bør vælge et flip cover hvis du benytter din iPad til at se film eller til at arbejde på, da du med garanti vil nyde godt at standerfunktionen.   
  iPad Bagside Cover 
  Et bagside cover til iPad beskytter bagsiden og kanterne på din iPad, men skærmen er ofte udsat med mindre du har påsat skærmbeskyttelse.
  Bagside coveret er som udgangspunkt tyndere og lettere end et flip cover, så det føles ikke så tungt og uhåndterbart som nogle flip covers kan. 
  Du bør vælge et bagside cover hvis du ønsker et cover som ikke fylder ret meget, men på trods af det giver fornuftigt beskyttelse og bevarer iPad´ens flotte design bedst muligt. 

    Ønsker man er mere specialiseret cover, kan man gå et step videre og se på om man ønsker et cover som egner sig til børn, arbejde eller sport.

     iPad Børne Cover

     Et børne cover til iPad er perfekt til barnet som spiller på sin iPad - de har ofte ekstra tyk belægning som langt bedre absorberer kraften fra det slag, som forekommer når iPad´en tabes. iPad´en ligger trygt i børne coveret som beskytter bagside og kanter. Mange Børne Covers til iPad beskytter også skærmen, så man er helt på den sikre side. 
     De fleste iPad børne covers er farverige og har forskellige motiver som gør coverne lidt mere fancy end de klassiske sorte eller hvide covers. 
     Vælger du et børne cover skal du ikke være bekymret om hvorvidt dit barn kommer til at tabe iPad´en - for ja, fra tid til anden vil den blive tabt, men hvis du har et godt børne cover på vil iPad´en ikke tage skade.
      iPad Håndværker Cover
      Et håndværker til iPad cover kan benyttes i enhver situation, da de generelt er meget hårdføre og derfor modstandsdygtige mod de dagligdags skrammer, bump og slag som forekommer på byggepladsen, i værkstedet og på .....
      Et håndværker cover beskytter som udgangspunkt altid bagsiden og kanterne, men rigtig mange beskytter også forsiden, da de har en forudinstalleret beskyttelsesfilm påsat. Herved beskyttes skærmen samtidig med at støv og andet skidt ikke kan komme ind til selve iPad´en. 
      Arbejder du meget udendørs eller i situationer hvor iPad´en er udsat er et håndværker cover med beskyttelsesfilm et rigtig god valg.  

       iPad Vandtæt Cover

       Et vandtæt cover til iPad er til dig som er meget udenfor i enhver form for vejr, både regn og slud.
       Coveret kan også benyttes på stranden eller andre steder hvor vand er en del af hverdagen.
       Flere af de vandtætte covers kan også nedsænkes i vand, så du kan tage dem med ud at bade. 

        Uanset hvilket cover du foretrækker så er TABLETCOVERS.DK leveringsdygtige. Med Danmarks største udgavlg af covers til iPad går du med ganrati ikke forgæves - husk at du kan altid kontakte os hvis du er tvivl om hvad der passer bedst til dig og dine behov. På samme måde kan vi altid hjælpe dig med at finde ud af hvilken iPad model du har - tryk blot lige her for at se vores oversigt og guide.


         TIL TOPPEN