Sådan vælger du det bedste iPad cover til din tablet

Er du på udkig efter et cover til din iPad, men har du svært ved at gennemskue, hvordan du vælger det bedste cover til din tablet?

Læs med her og få vores bedste råd til, hvordan du vælger det helt rigtige cover til din tablet og hverdag. Bliv klogere på alt fra modeller, materialer og designs - er du klar? Så hæng på.

Hvilket cover skal du vælge til din tablet?

Det bedste iPad cover er det cover som dækker præcis dine behov og ønsker. Det bedste råd er derfor først og fremmest at finde ud af hvilket type cover man ønsker.

4 tips til det bedste tabletcover

 1. Vælg et cover, der passer til din tabletmodel

  For at sikre, at dit tabletcover giver den bedst mulige beskyttelse, er det vigtigt at det passer perfekt til din tabletmodel og -størrelse.

 2. Find det materiale, der beskytter bedst i din hverdag

  Materialet har en stor indflydelse på, hvor godt coveret beskytter din iPad eller tablet. Blandt de mest populære finder du bl.a. silikone, TPU-plast, plastik og læder.

 3. Match dit cover til din stil

  Ud over at beskytte din tablet, kan dit cover også bruges til at udtrykke din stil og personlighed. Der findes et bredt udvalg af stilarter at vælge imellem – fra bagsidecovers til flipcovers – og i et hav af flotte farver og designs.

 4. Brug for mere end bare et cover?

  Nogle tabletcovers har ekstra funktioner, f.eks. en indbygget holder eller standerstativ. Det er derfor en værd at overveje, om du har brug for et cover, der kan mere end bare beskytte din tablet.


iPad flipcover

Et flip cover til iPad yder beskyttelse til både bagsiden og forsiden af din iPad. Et flip cover har som udgangspunkt altid standerfunktion, så du kan positionere din iPad som du vil, hvilket er hensigtsmæssigt i forbindelse med fornøjelse eller arbejde. Et flip cover har nemlig ofte smarte features såsom visitkort / kreditkort holder og lommer til dokumenter. 

Flip coveret har ofte også indbygget tænd / sluk og magnetisk lukkefunktion.
Flip covers kommer i flere forskellige materialer, men de har primært en overflade som er udarbejdet i læder, enten kunstlæder eller ægte læder. Herudover har de fleste en indvendig coverdel i plastik, hvori selve iPad´en skal placeres. 

Du bør vælge et flip cover hvis du benytter din iPad til at se film eller til at arbejde på, da du med garanti vil nyde godt at standerfunktionen.   

  iPad bagsidecover 

  Et bagside cover til iPad beskytter bagsiden og kanterne på din iPad, men skærmen er ofte udsat med mindre du har påsat skærmbeskyttelse.
  Bagside coveret er som udgangspunkt tyndere og lettere end et flip cover, så det føles ikke så tungt og uhåndterbart som nogle flip covers kan. 

  Du bør vælge et bagside cover hvis du ønsker et cover som ikke fylder ret meget, men på trods af det giver fornuftigt beskyttelse og bevarer iPad´ens flotte design bedst muligt. 

    iPad børnecover

    Et børne cover til iPad er perfekt til barnet som spiller på sin iPad - de har ofte ekstra tyk belægning som langt bedre absorberer kraften fra det slag, som forekommer når iPad´en tabes. iPad´en ligger trygt i børne coveret som beskytter bagside og kanter. Mange Børne Covers til iPad beskytter også skærmen, så man er helt på den sikre side. 

    De fleste iPad børne covers er farverige og har forskellige motiver som gør coverne lidt mere fancy end de klassiske sorte eller hvide covers. 
    Vælger du et børne cover skal du ikke være bekymret om hvorvidt dit barn kommer til at tabe iPad´en - for ja, fra tid til anden vil den blive tabt, men hvis du har et godt børne cover på vil iPad´en ikke tage skade.

     iPad håndværkercover

     Et håndværker til iPad cover kan benyttes i enhver situation, da de generelt er meget hårdføre og derfor modstandsdygtige mod de dagligdags skrammer, bump og slag som forekommer på byggepladsen, i værkstedet eller på campinturen.

     Et håndværker cover beskytter som udgangspunkt altid bagsiden og kanterne, men rigtig mange beskytter også forsiden, da de har en forudinstalleret beskyttelsesfilm påsat. Herved beskyttes skærmen samtidig med at støv og andet skidt ikke kan komme ind til selve iPad´en. 

     Arbejder du meget udendørs eller i situationer hvor iPad´en er udsat er et håndværker cover med beskyttelsesfilm et rigtig god valg.  

      iPad vandtæt cover

      Et vandtæt cover til iPad er til dig som er meget udenfor i enhver form for vejr, både regn og slud. Coveret kan også benyttes på stranden eller andre steder hvor vand er en del af hverdagen. Flere af de vandtætte covers kan også nedsænkes i vand, så du kan tage dem med ud at bade. 

      Find dit iPad cover i dag

       Er du i tvivl om, hvordan du finder det helt rigtige cover til din iPad model? Vi er kommet dig i forkøbet og har lavet en fin iPad cover oversigt, så du blot skal klikke på din model - nemmere bliver det ikke.


        TIL TOPPEN