4 tips - Sådan vælger du det bedste iPad cover til børn

4 tips - Sådan vælger du det bedste iPad cover til børn

I mange familier er iPads og tablets er blevet en integreret del af børnenes hverdag. De bliver nemlig brugt til alt fra læring til leg og underholdning. Men enhver forælder ved også, at når børn bruger tablets, går det nogle gange vildt for sig, og de ryger en tur på gulvet eller bliver brugt som legeredskab.

Derfor er det en rigtig god ide med et smart børnecover, der beskytter tabletten, så du ikke behøver at have øjne i nakken. Men hvordan finder du det bedste cover til dit barns tablet? Læs med i guiden her, hvor du får al den information, du har brug for med 4 konkrete tips til at vælge det bedste tabletcover til jeres hverdag.

1# Sørg for at coveret passer til din iPad/tablet

Med mange forskellige tablets på markedet, er det allervigtigste selvfølgelig at vælge et cover, der matcher familiens tablet. Uanset om I har en iPad eller en Android tablet, finder du næsten altid modelnummeret på bagsiden – så er du godt på vej.

Når det gælder børnecovers, er det nemlig ekstra vigtigt at det passer præcis til tabletten for at opnå bedst mulig beskyttelse. For der er bare ingen vej udenom, at børn bruger deres tablets lidt anderledes – og nogle gange lidt vildere – end os voksne.

2# Match coveret til dit barns alder

Netop ungernes alder, har stor betydning for, hvilken type tabletcover du skal vælge. Jo ældre børnene bliver, jo bedre er de nemlig (ofte) også til at passe på deres ting. Og derfor er det en god ide at tage udgangspunkt i dit barns alder, når du skal finde det bedste børnecover.

Se alle børnecovers

Har du små børn?

Skal du f.eks. finde et cover til familiens yngste, er vores allerbedste råd at gå efter et robust cover i et materiale, som nemt modstår stød og slag. Det kan også være rigtig godt givet ud med et iPad cover med håndtag, så de små hænder har noget at holde fast i.

Har du skolebørn?

Er dit barn i skolealderen og bruger måske også tabletten i skolen og på familieudflugterne? Med de lidt ældre børn er det stadig nødvendigt med et cover, der beskytter godt. Men ofte er det i lige så høj grad vigtigt, at det fungerer i en praktisk hverdag. Det kan f.eks. være et cover med standerfod, så tabletten kan stå selv. Eller et iPad flipcover, så både for- og bagside er beskyttet i skoletasken.

3# Vælg det materiale, der beskyttet bedst i jeres hverdag

Børne covers findes i flere forskellige materialer og beskyttelsesklassificeringer. Blandt de mest populære materialer er silikone, TPU-plast (som er en blanding af silikone og plastik) og plastik.

Alle tre materialer har det til fælles, at de beskytter effektivt mod fald og slag. Og så er de nemme at rengøre, når de fedtede fingre har været på spil. Læs med her og få en lyngennemgang af de tre materialer.

  • Silikone: Silikone covers er bløde og behagelige at holde på. De er også meget holdbare og modstår nemt stød og fald.

  • TPU: TPU covers er lavet i en blanding af silikone og plast. De er mere holdbare end silikone covers og har en mere glat overflade.

  • Plastik Plastik covers er billige og nemme at rengøre. De er dog ofte lidt ”sprødere” i materialer, hvilket betyder, at de ikke er helt så holdbare silikone eller TPU covers.

Du kan også med fordel kombinere børnecoveret med et skærmbeskyttelse til tabletten. På den måde er både tablet og skærm beskyttet mod store og små uheld.

4# Overvej, om coveret skal have særlige funktioner

Ud over blot at beskytte tabletten, har nogle børnecovers også andre funktioner, der gør dem mere praktiske, nemmere at bruge og sjovere at se på. Både for børn og forældre.

Blandt de mest populære ekstra funktioner er bl.a.

  • Håndtag: Så det er nemt for de små børnehænder at holde tabletten og bære den fra A til B.

  • Stander: Så tabletten nemt kan placeres, så ungerne kan underholdes uanset, om de sidder eller står.

  • Eventyrlig udformning: Så coveret er både farverigt og underholdende – f.eks. i form af en flot sommerfugl.

De 4 tips opsummeret – Det bedste iPad cover til børn

  • Husk at vælge et cover, der er kompatibelt med din iPad. Eller opnår du ikke den optimale beskyttelse.

  • Tag højde for dit barns alder, når du vælger cover. Dine krav til coveret vil formentlig afhænge af barnets alder.

  • Overvej hvilket materiale, der matcher jeres hverdag bedst. Både i forhold til beskyttelsesniveau, følelse og udseende.

  • Tænk over, hvordan dit barn skal bruge iPad'en. Er det nødvendigt med et cover, der har særlige funktioner, f.eks. håndtag eller standerfod?

TIL TOPPEN