Bærbar PC

Bærbar PC sleeve, taske og etui

Vi tilbyder en bred vifte af computertasker. Vi har sleeves, etuier, skuldertasker og rygsække, som passer perfekt til din bærbare computer. Lige meget hvilket brand og størrelse der er tale som, så har vi lige præcis den taske der dækker dit behov.


Sleeve og etui til laptop og MacBook

Et bærbar computer sleeve / etui, er den mest simple måde at beskytte din bærbare computer på, mens du er på farten. Et computer sleeve eller computer etui er en simpel taske, med et enkelt rum til din bærbar pc.

Sleeve til Bærbar pc er ofte bløde og stødabsorberende, så de beskytter din laptop imod slag og tab. Hvorved din laptop holdes pæn og funktionel, langt ud i fremtiden.

Et laptop sleeve eller laptop etui fås i mange forskellige materialer, afhængig af præference, der er blandt andet neoprensleeve, stofsleeve og lædersleeve. Alle PC sleeve er små nok til at kunne passe ned i en rygsæk. Hvor de kan beskytte din bærbare computer, fra at blive skadet af de andre ting i tasken. Et sleeve til laptop passer til alle bærbare computere, der har samme mål som sleevet.

Computer rygsæk

Hvis du skal have mange andre ting med, end bare din bærbare computer, når du er ude i verden. Kan du med fordel købe en bærbar computer rygsæk, med plads til en bærbar computer.

Denne type computer taske er praktisk til længere rejser, hvor du skal have din laptop med. Eller bare en hverdag hvor du skal have mange ting med ud ad døren, som for eksempel når man går i skole. En computerrygsæk er fyldt med masser er små praktiske rum, så man kan opdele sine ejendele bedst muligt, så der ikke er noget der bliver væk i mængden.

Rygsæk til bærbar computer fås i mange forskellige materialer, men hovedsageligt en form for stof. Det kan være godt at vælge noget vandtæt stof, så din laptop rygsæk bliver endnu bedre, til at beskytte til din bærbare computer.

Computertaske til laptop og MacBook

Hvis du mangler en praktisk computer taske til hverdagen, kunne en skuldertaske til bærbar computer være et rigtig godt bud. Der er plads til en laptop samt en håndfuld andre ting, selve computer skuldertaske er nem og hurtig at svinge over skulderen på vej ud ad døren. Ligeledes er en laptop skuldertaske ret kompakt og fylder ikke ret meget, så den er nem at have med rundt.

TIL TOPPEN